Rask levering & Best service!

Prof.Birkelandsvei 24c Bygn C9 | 1081Oslo | Tlf. 22906000

Back To Top

Personvernerklæring

Personvernerklæring Allegra AS


1 Innledning
www.headset-ergonomi.no og allegra.no eies og drives av Allegra AS. org.nr. 987 084 847. Professor Birkelandsvei 24c 1081 Oslo
Nettstedet omtalt gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.
Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, handlehistorikk og telefonsamtaler med hva som evt.er bestilt per telefon og reklamasjonsaker
All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Allegra AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.
Ditt personvern blir tatt på alvor. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.
Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er samtykket fra deg.
Vi samler informasjon om deg for å kunne kommuniserer på en enkel måte via mail eller telefon. Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du ta kontakt med oss på 22 90 60 00 eller via epost postmaster@allegra.no


2 Nettstedet
Vårt nettsted headset-ergonomi.no og allegra.no gir deg informasjon om oss og om våre produkter og mulighet til å bestille disse på internett. Når du går inn på og bestiller noe via nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette konto hos oss for å handle men du må oppgi firma navn, organisasjonsnr, ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer (+47). Er du privatperson må du i tillegg handle via kredittkort.


3 Hvilke opplysninger samler vi inn?
På nettstedet headset-headset.no logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende ved bruk av Google Analytics for bedre å kunne forstå hvordan våre
brukere benytter nettstedet, for statistikk, for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden, for annonsestyring og for at vi kan tilpasse sidene.
Opplysninger du selv gir oss. Registrerer du deg som kunde hos oss må du oppgi firmanavn, personnavn, gyldig epostadresse og adresse varene skal leveres til.
Opplysningene lagres av oss. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere, slik at kontakter du oss på telefon vedr nye kjøp eller har en reklamasjon lagres dette på kundekortet ditt i vårt CRM system.

4 Bruk av opplysninger
Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:
1. Vi lagrer dine data i vårt CRM system Super Office Online tjeneste.
2. Dine data blir lagret fordi vi vil kunne yte deg god service når du kontakter oss igjen ved å vite hvem du er og hva du har handlet.
3. For å kunne sende deg nyhetsbrev eller informasjon.
4. Vi vil sende deg en post hvor vi ber deg samtykke til hvilken informasjon du vil motta fra oss.


5 Om deling av personopplysninger
Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjepart. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet selskaper vi bruker for frakt av varer du bestiller.
Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.
Alle firmaer innrømmes kreditt dersom de er kredittverdige. Er firmaet ikke kredittverdig er det mulig å foreta kjøp via kredittkort.
Hvis det kjøpes med kredittkort som firma eller privatperson har vi ikke mulighet til å se ditt kortnummer. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Vi benytter NETS. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.


6 Dine rettigheter
Du kan kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret.
Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Vi vil også sørge for å slette dine personopplysninger dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til oss. Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.


7 Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:
Allegra AS. Professor Birklandsvei 24. 1081 Oslo
Telefon: 22906000
E-post: postmaster@allegra.no
Web: https://www.headset-ergonomi.no